Novi Maloprodajni asortiman

Klingspor se već 130 godina zalagao za visokokvalitetne i pouzdane abrazive za profesionalne korisnike. Od leta 2022. godine, profesionalci sa manjim zahtevima i kupci "uradi sam" linije proizvoda mogu da kupe mnoge proizvode iz Klingspor asortimana u manjim jedinicama za pakovanje.

Sa maloprodajnim asortimanom, Klingspor posebno odgovara na želje kupaca za manjim jedinicama za pakovanje i koordinisanim setovima. Korisnici su više puta tražili mogućnost kupovine Klingspor proizvoda u manjim količinama. Klingspor maloprodajni asortiman sada nudi brojne proizvode u raznim dimenzijama i granulacijama.

Novi maloprodajni asortiman ukupno se sastoji od skoro 300 proizvoda, kako za ručno šmirglanje, tako i za šmirglanje sa ručnim mašinama. Uzeti su u obzir najčešće korišćene vrste mašina, dimenzija i oblika rupa. Pored pojedinačno upakovanih diskova za kuku i petlju, traka, posteljine, sunđera za šmirglanje, malih krpa za šmirglanje ili odsečenih točkova, setovi sa jednim proizvodom u različitim veličinama griza posebno čine veliki deo novog asortimana.

Sve je u miksu!

Bilo da se radi o gipsanim radovima, stolariji ili metalnoj konstrukciji: maloprodajni asortiman Klingspor takođe nudi manjim zanatskim preduzećima i fizičkim licima mogućnost korišćenja profesionalnih alata za brušenje. Proizvodi su dostupni u specijalističkim prodavnicama, ali i u dobro snabdeveni DIY prodavnicama i onlajn prodavnicama.

Oblasti primene maloprodajnog asortimana

Nazad na znanje o brušenju