Brušenje višeslojnih lepljenih drvenih ploča

Rastući zahtevi u pogledu kvaliteta i proizvodne količine uz rastući ekonomski pritisak su faktori koji određuju industriju pločastog materijala.

Rastući zahtevi u pogledu kvaliteta i proizvodne količine uz rastući ekonomski pritisak su faktori koji određuju industriju pločastog materijala. Naša kompletna rešenja su pogodna za kalibraciono, među I završno brušenje na sledećim I drugim tipovima materijala.

  • Ploče od iverice/OSB ploče
  • Vlaknaste ploče (HDF/MDF)
  • Slojeviti materijali
  • Kompozitni materijali
  • Vinil

 

i pogodna su za mašine svih vodećih proizvođača, kao što su IMEAS, Steinemann, Heesemann i mnogi drugi.

Kvalitet trake obezbeđuje kvalitet proizvoda

Da bi se pouzdano izbeglo kidanje trake, tragovi brušenja, senke i uzdužne pruge, potrebne su visokokvalitetne brusne trake i optimalno podešeno postrojenje. Za naša visokokvalitetna brusna sredstva koristimo odabrane materijale, kao što je visokokvalitetan silicijum-karbid u cilju dobijanja visokokvalitetnog abrazivnog proizvoda. Trake su razvijene za zahtevnu svakodnevnu primenu i pouzdano obezbeđuju izvanredan kvalitet površine.

Sa našim inovativnim proizvodima i promišljenim kompletnim rešenjima pomažemo preduzećima da pouzdano ispune sve zahteve u pogledu kvaliteta, efikasnosti i ekonomičnosti.

 

Odgovarajući proizvodi

Nazad na znanje o brušenju