Dobro - Naši proizvodi

Asortiman

Alati visokog učinka za vaš visok učinak

 

Od profesionalaca za profesionalce. U našem asortimanu imamo preko 50.000 alata za brušenje, rezanje, glodanje, poliranje i skidanje materijala. Širina i dubina našeg programa korisnicima nudi odgovarajući proizvod za svaku vrstu primene – često čak i u više varijanata.

Klicken Sie für mehr Informationen Kliknite ovde za više informacija
Fiber diskovi Prikaz proizvoda >
Brusni diskovi / araci / listovi Prikaz proizvoda >
Diskovi za brzu zamenu Prikaz proizvoda >
Lepazasti brus Prikaz proizvoda >
Lamelasti brusni diskovi Prikaz proizvoda >
Kronenflex® rezne ploče Prikaz proizvoda >
Kronenflex® brusne ploče Prikaz proizvoda >
Elastični brusevi Prikaz proizvoda >
Karbidna glodala Prikaz proizvoda >
Dijamantske rezne ploče Prikaz proizvoda >
Dijamantski brusni tanjir Prikaz proizvoda >
Listovi testere Prikaz proizvoda >
Proizvodi sa runom Prikaz proizvoda >
Žičane ćetke Prikaz proizvoda >
Maloprodajni asortiman Prikaz proizvoda >

Primene

Od grubog do finog: Za svaki materijal pravo rešenje

Bez obzira šta želite da obradite sa našim alatima: Klingspor kvalitetni proizvodi ispunjavaju i najviše zahteve u pogledu kvaliteta površina, vremena mirovanja i kapaciteta obrade.

Radovi brušenja i rezanja metala predstavljaju posebno jako opterećenje za upotrebljene alate. Bez obzira koju vrstu metala želite da obradite: mi ćemo Vam isporučiti odgovatajući brusni alat. Pogledati sve proizvode za metale, NE-metale i nerđajući čelik
Metali, NE-metali i nerđajući čelik
Tvrdi i krti materijali poput stakla i keramike u svim fazama obrade zahtevaju visokokvalitetne, pouzdane i precizne alate. Razvili smo brojna brusna sredstva specijalno za posebne zahteve koje postavljaju ovakvi materijali. Pogledati sve proizvode za staklo i keramiku
Staklo, keramika
Sa našim brusnim sredstvima za obradu plastike, gume i kože ćete postići izvanredne rezultate i ravnomeran izgled brušenih površina pri svimrelevantnim primenama i obratcima. Pogledati sve proizvode za plastiku, gumu, kožu
Plastika, guma, koža

 

Mašine

Savršeni alat za svaki radni korak

Bez obzira koju mašinu želite da koristite i za individualno rešenje vašeg problema vezanog za primenu: Klingspor brusna sredstva obezbeđuju maksimalni kvalitet i pouzdane rezultate kod rezanja, skidanja materijala i završne obrade.

trennen

Rezanje

Brzo i ekonomično rezanje materijala je obavezno u mnogim oblastima rada naših klijenata. Jednako značajna poput dugog vremena mirovanja je pri tom bezbednost prilikom upotrebe brzo rotirajućih brusnih alata. Sa pridržavanjem direktiva oSa i evropskih bezbednosnog standarda EN 12413 naši alati za rezanje ispunjavaju najviše standarde bezbednosti.

Materialabtrag

Skidanje materijala

Presudno kod alata za skidanje materijala je agresivan način brušenja i što je moguće veće skidanje uz što manje fizičko opterećenje korisnika. 

Finish

Završna obrada

Prilikom završne obrade je bitno postići glatke, ravnomerne površine i trajno ponovljive rezultate rada. Mi pomažemo našim korisnicima u postizanju njihovih ciljeva pomoću razvijenih tehničkih rešenja kao što je antistatički sloj ACT.

Čitaite dalie ...Nas kvalitet