Kruna

Vrsta obrade
Materijal
Mašina
Područja upotrebe
Grupa proizvoda
Kruna
Prečnik/mm
Širina/mm
Dužina/mm
Prečnik vratila/mm
Otvor/mm
Širina segmenta/mm
Visina segmenata/mm
Efektivna dužina
Prihvat
Verzija ivice
Klasa snage
Tip mašine

Čiste rupe na širokom spektru materijala pomoću kruna za bušenje i svrdala kompanije Klingspor

Dijamantske krune za bušenje i svrdla kompanije Klingspor su pouzdani alati za svakodnevnu upotrebu. Kompanija Klingspor je na tržištu prisutna od 1893. godine, i ulaže sve napore da unapredi tehnologiju i inspiriše svoje kupce novim i efikasnim proizvodima. Naravno, ovo važi i za dijamantske krune za bušenje i alate u kompletu svrdala, koji se takođe mogu naći u asortimanu. Kompanija Klingspor tako pokriva potrebe profesionalnih korisnika u industriji, zanatstvu i građevinarstvu, kao i potrebe ambicioznih „uradi sam“ entuzijasta.

Širok spektar primena je zagarantovan

Sa ovim proizvodima, mogu se bušiti materijali poput

  • betona,
  • finog kamenog materijala i
  • kalja, glaziranih.

Ovim je pokriven širok spektar primena. Dijamantske krune za bušenje i krune za suvo bušenje kompanije Klingspor, svrdla i njihovi praktični kompleti su pogodni za keramičare, kamenoresce i krovopokrivače i koriste se svakodnevno u izgradnji puteva, visokogradnji i niskogradnji.

Prvenstveno se koriste na postolju za bušilicu, čekiću za bušilicu i bušilici, kao i na ugaonoj brusilici. Ovim su pokriveni svi standardni alati. Kompanija Klingspor takođe ima i praktičnu pomoć za bušenje za precizne radove bušenja.

Postignite najbolje rezultate sa krunama za bušenje Klingspor

Rezervni segmenti za bušenje, bilo kao pojedinačni ili segmenti prstena, mogu se naći u Klingspor asortimanu jednako kao krune za bušenje različitih prečnika. Ovde kompanija Klingspor ide na raznovrsnost i svakom korisniku obezbeđuje odgovarajuće alate za njegove zadatke. Pri radu sa svrdlima i krunama za bušenje kompanije Klingspor, sprečavaju se tipični problemi kao što su npr. lomljenje ili pucanje obratka ili iskakanje alata. Glatki otvori se mogu izvesti brzo i bezbedno. Ovo nudi odlučujuće prednosti u praktičnoj upotrebi i ubrzava radne procese.

Dijamantske krune za bušenje iz kompanije Klingspor

Dijamantska svrdla se odlikuju visokim nivoom agresivnosti i dugim radnim vekom. Kompanija Klingspor nudi ova svrdla pojedinačno ili u praktičnom kompletu, tako da korisnik uvek ima sve važne veličine pri ruci. Pored toga, odnos cene i učinka je povoljan. Kompanija Klingspor isporučuje svoje visokokvalitetne dijamantske krune za bušenje i krune za suvo bušenje u robusnom aluminijumskom koferu. Svrdla su optimalno zaštićena od udaraca i oštećenja tokom transporta.