Kronenflex® rezne ploče

Vrsta obrade
Materijal
Mašina
Područja upotrebe
Grupa proizvoda
Kronenflex rezne ploče
Prečnik/mm
Širina/mm
Debljina/mm
Otvor/mm
Prihvat
Oblik
Strukturalna forma
Vrsta zrna
Klasa snage
Tip mašine

Klingspor proizvodi više od 350.000 Kronenflex® reznih diskova svakog dana

Naslagani jedan na drugi, godišnja proizvodnja reznih diskova mogla bi da dostigne najdublju tačku u Marijanskom rovu u Tihom okeanu 20 puta. Međutim, vlaga narušava učinak Kronenflex® reznih diskova, tako da Klingspor vodi računa o njihovom pravilnom skladištenju.

U velikom asortimanu reznih diskova iz Klingspora, i iskusni profesionalci za svoje svakodnevne komercijalne potrebe i „uradi sam“ entuzijasti naći će odgovarajući proizvod za svoje projekte. Kronenflex® rezni diskovi zadovoljavaju širok spektar zahteva i koriste se svuda u praksi.

Najbolji rezultati rada sa ravnim ili zakošenim reznim diskovima iz Kronenflex®

Rezni diskovi iz Kronenflex® serije su najbolji izbor za upotrebu na ugaonoj brusilici. Kao robna marka, Kronenflex® predstavlja najviši kvalitet koji se može postići kod modernih reznih diskova. Ovi proizvodi visokog učinka se odlikuju niskim formiranjem opiljaka na ivicama, nude izuzetno kratko vreme sečenja i pokazali su se kao veoma izdržljivi u kontinuiranoj upotrebi. Stoga nije iznenađujuće što se Klingspor proizvodi koriste u industriji i zanatstvu.

Odgovarajući rezni diskovi za svaku mašinu

Za fleksibilnu upotrebu u praksi, ključno je da se rezni diskovi mogu koristiti na što većem broju mašina. Klingspor nudi ravne ili zakošene rezne diskove za sve komercijalno dostupne mašine. Za ugaonu brusilicu, za stacionarne mašine za sečenje i za slobodnoručne mašine.

Snažna rezna brusno sredstvo za obradu različitih materijala

Kupci obrađuju širok spektar materijala, tako da je asortiman proizvoda Klingspor-a shodno tome raznolik. Zahvaljujući kombinaciji različitih vrsta zrna, smola i punila, Kronenflex® rezni disk su pogodne za obradu

  • čelika,
  • nerđajućeg čelika,
  • aluminijuma,
  • liva, kao i
  • kamena i betona.

Gotovo da ne postoje ograničenja za moguće primene.

Kronenflex® rezni diskovi u značajnim klasama kvaliteta

Tri klase učinka Extra, Supra i Special služe kao najbolja moguća orijentacija za izbor Kronenflex® reznog diska. U Extra klasi korisnici dobijaju rezne diskove za univerzalnu upotrebu. Ovi proizvodi su zanimljivi i za hobi korisnike. Klasa Supra uključuje rezna brusna sredstva za različite oblasti primene, koje karakteriše veoma dobar radni vek sa visokim učinkom sečenja. Ovo su optimizovani proizvodi iz srednjeg cenovnog segmenta. Konačno, beskompromisni proizvodi visokog učinka čekaju korisnika u klasi učinka Special. Rezni diskovi sa posebnim svojstvima nude najbolji učinak i najduži radni vek za svaku oblast primene.

Koristite optimalnu debljinu materijala za svaku primenu

Rezni diskovi iz Klingspor asortimana su ojačani staklenom tkaninom kako bi se povećala stabilnost diska i osigurala njegova bezbednost. Različite debljine reznih su neophodne da bi se obezbedilo idealno prilagođavanje odgovarajućoj primeni. Na primer, prilikom sečenja rukom, bočno opterećenje je posebno veliko. Ovde su deblji diskovi podržani jačom tkaninom od staklenih vlakana. Tanji diskovi od 0,8 do 1,0 mm imaju odgovarajuća tanka vlakna. Na ovaj način se u svakom slučaju postiže visok nivo stabilnosti.

Maksimalni učinak, savršena zaštita i lako rukovanje sa Kronenflex® kutijom

Klingspor isporučuje odabrane rezne diskove u praktičnoj Kronenflex® kutiji. Rezni diskovi upotrebljeni direktno iz kutije rade 40% bolje. Pored toga, kutija nudi optimalnu zaštitu reznih diskova od udara, udaraca i prljavštine, kao i vlage i stoga je neophodna za upotrebu i skladištenje u teškim uslovima. Diskovi su hermetički upakovani u kutiju i duže ostaju sveži. Ako se kutija ponovo zatvori nakon što je rezni disk uklonjen, ostali diskovi takođe zadržavaju prednost u pogledu učinka.