Kronenflex® brusne ploče

Vrsta obrade
Materijal
Mašina
Područja upotrebe
Grupa proizvoda
Kronenflex brusne ploče
Prečnik/mm
Debljina/mm
Otvor/mm
Prihvat
Oblik
Strukturalna forma
Vrsta zrna
Klasa snage
Tip mašine

Trajno visoka agresivnost i maksimalni učinak skidanja materijala sa Kronenflex® diskovima za grubo brušenje

Od 1893. godine Klingspor snabdeva svoje kupce visokokvalitetnim diskovima za sečenje i grubo brušenje, koji se koriste svuda u industriji, zanatstvu i privatnom sektoru. Posebno su popularni proizvodi marke Kronenflex®, koji su se već mnogo puta dokazali u praksi. Kronenflex® diskovi i brusni lonci iz programa Klingspor se odlikuju visokom agresivnošću i pokazuju maksimalan učinak skidanja. Skidanje materijala i radni vek su u optimalnom odnosu jedno prema drugom i garantovani su tokom celog radnog veka diskova za grubo brušenje.

Diskovi za brušenje visokog učinka sa širokim spektrom primene

Svako ko se odluči za disk za grubo brušenje iz Klingspor asortimana za svoju ugaonu brusilicu imaće koristi od širokog spektra upotrebe. Oblasti primene obuhvataju obradu

  • čelika,
  • nerđajućeg čelika,
  • gvozdenog liva,
  • kamena i betona,
  • aluminijuma,
  • mesinga,
  • bronze,
  • bakra i
  • liva od cinka, kao i
  • čelika za alate.

Ovo obuhvata sve važne oblasti u obradi materijala. Površinsko brušenje je jednako moguće kao i uklanjanje opiljaka sa ivica, lomljenje ivica ili uklanjanje krhotina.

Učinkoviti proizvodi u odgovarajućoj izvedba

Kronenflex® diskovi za grubo brušenje iz Klingspor portfelja su izvedeni zakošeno. U slučaju diska za grubo brušenje, zakošena konstrukcija služi da obezbedi da disk izdrži velike bočne sile koje se javljaju tokom grubog brušenja.

Klingspor se oslanja na raznolikost svojih diskova za grubo brušenje. Ovo uključuje da su različiti prečnici, širine i otvori dostupni za upotrebu na svim komercijalno dostupnim mašinama. Na ovaj način korisnik brzo pronalazi proizvod koji tačno ispunjava njegov profil zahteva. Na svakoj etiketi se navodi opseg obrtaja i brzina za koju je disk za grubo brušenje najpogodniji za postizanje najboljeg učinka.

Pronađite alate u svim klasama učinka

Klingspor prodaje svoje diskove za grubo brušenje i mnoge druge proizvode u različitim klasama učinka. Diskovi za grubo brušenje poput A 24 u klasi učinka Extra impresioniraju svojim odličnim odnosom cene i učinka. Srednja klasa učinka Supra uključuje proizvode sa visokim učinkom i dobrim radnim vekom po konkurentnim cenama. Za beskompromisne primene, Klingspor preporučuje diskove za grubo brušenje u klasi učinka Special, kao što je A 24 R/01.

Klingspor diskovi za grubo brušenje ispunjavaju visoke bezbednosne zahteve

U praktičnoj upotrebi, ključno je da disk za grubo brušenje radi najbolje u svim uslovima i omogućava brzu i temeljnu obradu površine. Međutim, bezbednosna pitanja su jednako važna: Klingspor testira svoje proizvode u skladu sa strogim oSa smernicama i na taj način isporučuje proizvode sa dokazanom bezbednošću. Pored toga, garantovana je usklađenost sa bezbednosnim standardom EN 12413. Da bi se postigao ovaj visok nivo bezbednosti, korisnik takođe mora da razmisli. Ovo uključuje da se Kronenflex® diskovi za grubo brušenje ne smeju raditi iznad maksimalno dozvoljene radne brzine. Ovo osigurava da disk nije izložen prevelikom naprezanju.