Žičane ćetke

Vrsta obrade
Materijal
Mašina
Područja upotrebe
Grupa proizvoda
Četke
Prečnik/mm
Širina/mm
Dužina/mm
Prečnik vratila/mm
Otvor/mm
Efektivna dužina
Dužina žice
Debljina žice
Prihvat
Broj pletenica
Materijal žice
Broj redova

Uklanjanje opiljaka sa ivica, čišćenje i strukturiranje sa žičanim četkama kompanije Klingspor

Žičane četke kompanije Klingspor se koriste za najrazličitije zadatke obrade u području čelika i nerđajućeg čelika. Presudna prednost žičane četke u poređenju sa brusnim sredstvom je to što četka radi samo na površini obratka, a da se obradak koji treba da se obradi ne promeni po obliku. Upravo kod radova na vrlo tankim limovima to je posebna prednost. Asortiman Klingspor žičanih četki nudi obuhvatan program proizvoda za najrazličitije zadatke obrade, materijale i mašine.

Žičane četke kompanije Klingspor se posebno koriste u sledećim oblastima primene:

  • Čišćenje šavova zavarivanja i površina (uklanjanje rđe, uklanjanje gareži, laka)
  • Uklanjanje opiljaka sa ivica sečenja
  • Strukturiranje površina (matiranje, satiniranje, hrapavljenje)

Različite verzije za savršen rezultat

Okrugle četke su idealne za pripremu i završnu obradu šavova zavarivanja i za uklanjanje opiljaka sa ivica i čišćenje ivica sečenja, ćoškova ili uglova, dok konusne četke obezbeđuju precizan rad čak i na teško dostupnim mestima.

Četke za brusne lonce kompanije Klingspor su posebno pogodne za ekonomično čišćenje velikih površina od rđe, boje ili raspršenog materijala zavarivanja. Takođe pre farbanja možete pripremiti svoj obradak sa našim četkama za brusne lonce.

Naše četkice se posebno koriste za unutrašnju obradu cevi, otvora i udubljenja. Ovde se BPS 600 Z odlikuje visokim efektom četkanja zbog izvedbe u vidu upletene žice, dok je BPS 600 W idealan za finu obradu i uklanjanje umerenih opiljaka sa ivica u cevima i otvorima.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, ručne četke ne bi trebalo da nedostaju u ovom asortimanu. Kompanija Klingspor nudi i ručne četke sa drvenim telima i sa ergonomski oblikovanom plastičnom drškom, ali i klasične četke za čeone šavove zavarivanja i četke za svećice su dostupne sa različitim materijalima obloge.