Dijamantski brusni tanjir

Vrsta obrade
Materijal
Mašina
Područja upotrebe
Grupa proizvoda
Dijamantski brusni tanjir
Prečnik/mm
Otvor/mm
Širina segmenta/mm
Visina segmenata/mm
Prihvat
Verzija ivice
Klasa snage
Tip mašine

Dijamantski brusni tanjiri kombinuju visok učinak brušenja sa dugim vekom trajanja

Dijamantski brusni tanjiri iz kompanije Klingspor su pouzdan profesionalni alat za izazovne radove. Kompanija Klingspor je 2015. godine otvorila proizvodnu lokaciju za dijamantske alate u Lavovu u zapadnoj Ukrajini. Od tada, kompanija Klingspor kontinuirano proširuje svoju ekspertizu u oblasti dijamanata. Dijamantski brusni tanjiri i razni drugi vrhunski proizvodi iz asortimana kompanije Klingspor razvijaju se na istraživačkoj lokaciji u mestu Haiger (Nemačka) . Ovde se tehnologije za brušenje i sečenje dosledno unapređuju. Klingspor dijamantski brusni tanjir odlikuje se najvišim kvalitetom i bezbednošću.

Moderni brusni tanjiri za brojne primene

Na ugaonoj brusilici se dijamantski brusni tanjir iz asortimana kompanije Klingspor pokazuje kao pravi univerzalac. Ovo omogućava korisnicima da obrađuju materijale poput

  • betona,
  • granita,
  • estriha,
  • građevinskih i brusnih materijala

kao i mnogih drugih materijala brzo, bezbedno i pouzdano. Specijalni otvori na osnovnom tanjiru doprinose visokom učinku skidanja materijala, jer se prašina od brušenja optimalno uklanja, što dovodi do savršenih rezultata brušenja čak i na najtvrđim materijalima. Korisnici imaju izbor između dijamantskih brusnih tanjira sa standardnim segmentima ili reznih klinova PKD. Sa raznovrsnošću u asortimanu dijamantskih brusnih tanjira, isti se mogu koristiti u baštovanstvu i pejzažnoj arhitekturi, u otvorenim skladištima, i u visokogradnji i niskogradnji, a takođe su se pokazali korisnim u izgradnji puteva. Na kraju, ali ne i najmanje važno, ambiciozni „uradi sam“ entuzijasta koji želi da bolje realizuje svoje projekte, imaće koristi od ovog odličnog učinka. Kompanija Klingspor nudi odgovarajući M 14 adapter za direktno pričvršćivanje na ugaonu brusilicu bez stezne navrtke.

Brusni tanjiri sa visokim nivoom bezbednosti

U cilju kontinuiranog povećanja bezbednosti alata za brzo brušenje, kompanija Klingspor je zajedno sa drugim kompanijama osnovala oSa centar kompetencija za bezbednost brusnih sredstava. Ovo dobrovoljno udruženje se obavezuje da će poštovati sve relevantne evropske bezbednosne standarde prilikom proizvodnje alata i uzeti u obzir još strože propise o proizvodnji i testiranju koje je donela oSa. Ovo ima konkretne prednosti za korisnika: bezbedno korišćenje svih alata koji nose zaštitni znak oSa, koji je zaštićen širom sveta.

Profesionalci se oslanjaju na iskustvo kompanije Klingspor

Nadležna služba pomaže u odabiru odgovarajućeg dijamantskog brusnog tanjira. Zato što su detaljni saveti i podrška sastavni deo korporativne filozofije kompanije Klingspor. Iskusni radnici sa tehničkim iskustvom i odličnim detaljnim poznavanjem svih proizvoda pomažu vam da se snađete u asortimanu.