DT 350 AB Extra CEVOLUTION Dijamantske testere većeg prečnika za Asfalt, Beton

Погодно за мокру и суву употребу Segment sa kosom zaštitom Детаљ Погледај Segment sa kosom zaštitom Nema undercutting efekta 12 mm Visina segmenata Laserski var
Karakteristike
Klasa Extra
Segmentacija Široka nazubljenost
Dizajn Laserski var
Agresivnost
Trajanje
Materijali
Asfalt
Beton
Područja upotrebe
Gradnja cevovoda
Gradnja puteva
Hortikultura i pejzažna arhitektura
Niskogradnja
Stovarište

Dijamantski rezni disk DT 350 AB Extra CEVOLUTION za raznovrsna područja primene

Dijamantski rezni disk DT 350 AB Extra CEVOLUTION je uverljiv prilikom upotrebe na asfaltu i betonu . Upotrebom keramičkog zrna u brusnom segmentu se vek trajanja proizvoda značajno produžuje. DT 350 AB Extra CEVOLUTION se odlikuje raznovrsnošću mogućnosti primene. Kombinovani proizvod se sastoji od

  • laserski zavarenih blok segmenata,
  • turbo segmenata i
  • kosih zaštitnih segmenata i stoga je pogodan za sve popravke na asfaltu, betonu i drugim građevinskim materijalima. Pouzdani dijamantski rezni disk može da se koristi na benzinskom rezaču, sekaču fuga od 10 kW i sličnim mašinama.

Keramićko zrno u dijamantskom reznom disku?

Ono što isprva zvuči neobično, za projektante u kompaniji Klingspor je put do boljeg veka trajanja a time i do dužeg trajanja upotrebe za kupca. Zbog svojih posebnih fizičkih svojstava, kao što je velika tvrdoća i dobro vezivanje, specijalno keramičko zrno u smeši obezbeđuje veću stabilnost i manje habanje na abrazivnim materijalima kao što je asfalt. Istovremeno podržava rezni učinak dijamanata. Time je DT 350 AB prvi dijamantska rezni disk, koji dobija omiljeni CEVOLUTION žig. CEVOLUTION ovde, kao i kod drugih brusnih sredstava u asortimanu kompanije Klingspor, obezbeđuje osetno poboljšanje proizvoda. Proizvodi sa logotipom CEVOLUTION sadrže keramičko brusno zrno i optimizovani su vašu konkretnu namenu. Rezni disk u kategoriji kvaliteta "Extra" odlikuje se agresivnim brušenjem i rezanjem i dugim vekom trajanja. Na taj način garantuje optimalne rezultate rada tokom čitavog perioda upotrebe. Sa ovim nivoom kvaliteta, rezni disk je pravi izbor za profesionalne zahteve za radove sečenja koji se ne obavljaju u trajnoj upotrebi.

Dijamantski rezni disk za širok spektar primena

Sa mogućom upotrebom za obradu asfalta, betona i sličnih građevinskih materijala, dijamantski rezni disk DT 350 AB Extra CEVOLUTION nudi širok spektar primena u izgradnji puteva, visokogradnji i niskogradnji, kao i u otvorenim skladištima. Posebno je razvijen za primenu na asfaltu i betonu.

Zaštita na radu - važan aspekt pri radu sa reznim diskovima

Pošto postoji rizik od nezgoda koji ne treba potcenjivati pri radu sa mašinama za brušenje i sečenje, važno je osigurati da se dijamantski rezni disk koristi ispravno. Sve važne informacije - kao što su maksimalan broj obrtaja, maksimalna radna brzina i oblast primene - dati su na etiketi reznih diskova. Pre upotrebe, potrebno je pažljivo pratiti stanje svakog reznog diska. Samo neoštećeni i pravilno uskladišteni rezni diskovi pružaju neophodnu bezbednost rada.