Dijamantske rezne ploče

Vrsta obrade
Materijal
Mašina
Područja upotrebe
Grupa proizvoda
Dijamantske rezne ploče
технологије
Prečnik/mm
Debljina/mm
Otvor/mm
Širina segmenta/mm
Visina segmenata/mm
Prihvat
Verzija ivice
Klasa snage
Tip mašine

Razvijeno u Nemačkoj – proizvedeno u Evropi: Dijamantski rezni diskovi kompanije Klingspor

Dijamantski rezni diskovi iz asortimana kompanije Klingspor su pravi alati visokog učinka. Sa ovim reznim diskovima iz programa kompanije Klingspor profesionalni korisnik dobija odgovarajuće brusno sredstvo za sečenje sa optimalnim svojstvima za sve svoje zadatke. Ovde su zagarantovani kratko vreme sečenja i slabo formiranje opiljaka na ivicama. Profesionalci u industriji, na gradilištu i u zanatu to cene, a hobista ima koristi od činjenice da svoje individualne projekte može da realizuje bolje nego ikada ranije. Rezni diskovi iz kompanije Klingspor su najbolji izbor, od sečenja pločica do betona svi radovi su laki.

Najtvrđi rezni diskovi za sve uobičajene alate

Dijamantski disk nudi najbolje učinke sečenja. Zato što je dijamant izuzetno tvrd i oštar i obezbeđuje konstantno visok kvalitet rezultata. Asortiman iz kompanije Klingspor uključuje dijamantske rezne diskove za ugaone brusilice, električne brusilice i stone testere, a određeni rezni diskovi se mogu koristiti na standardnim sekačima fuga.

Dijamantski rezni diskovi kompanije Klingspor seku bilo koji materijal

Ako pogledate opseg ponude kompanije Klingspor, brzo ćete primetiti: Ovde ćete pronaći dijamantske rezne diskove i velike dijamantske rezne diskove za svaku namenu. Sa ovim brusnim sredstvima za sečenje se materijali poput

 • betona,
 • cigle,
 • krečnjaka,
 • estriha,
 • brusnih materijala,
 • granita,
 • pločica,
 • malterisanih fuga,
 • vatrootpornog kamena,
 • asfalta,
 • svežeg betona i
 • ostalih građevinskih materijala

mogu pouzdano i bezbedno seći. I to za vrlo kratko vreme. Ako odaberete dijamantske rezne diskove ili dijamantske velike rezne diskove kompanije Klingspor, imaćete koristi od visoke agresivnosti i izuzetnog radnog veka prilikom obrade svih materijala.

Bitni je odgovarajuće ozubljenje

Jedna od prednosti ponude kompanije Klingspor je njena raznolikost. Klingspor zna da se korisnici u praksi suočavaju sa širokim spektrom problema. Iz tog razloga, kompanija Klingspor nudi svoje dijamantske rezne diskove i velike dijamantske rezne diskove sa različitim ozubljenjima.

Pravi izbor za univerzalnu primenu je, na primer, standardno ozubljenje, koje nudi dobru brzinu pomaka i pokazuje isto tako dobro ponašanje pri sečenju. Turbo ozubljenje je pogodno kada su važni neometan rad i posebno čiste ivice sečenja. Dijamantski rezni diskovi sa zatvorenom ivicom takođe proizvode čiste ivice sečenja i preporučuju se za precizan rad.

Rezni diskovi sa turbo segmentima kombinuju mnoge pomenute prednosti u jednom proizvodu: Oni rade mirno, seku čisto i brzo. Pored toga, imaju dug vek trajanja. Diskovi sa kratkim ozubljenjem, s druge strane, impresioniraju svojom lakoćom sečenja, ivice sečenja su posebno čiste .

Ako cenite visoku brzinu pomaka, trebalo bi da kupite model sa širokim ozubljenjem. S druge strane, diskovi sa uskim ozubljenjem rade veoma mirno. Konusni segmenti podržavaju miran rad. Sveobuhvatan asortiman zaokružuju dijamantski rezni diskovi sa zaštitnim segmentima jezgra. Oni i segmenti čekića nude optimalnu zaštitu matičnog lista. Diskovi sa Detenso jezgrom s druge strane, efikasno smanjuju buku. Rebrasto jezgro može dodatno poboljšati vek trajanja alata i skidanje materijala.

Razvijeno u Nemačkoj, proizvedeno u Evropi

Klingspor zadržava potpunu kontrolu nad svim procesima u proizvodnji svojih proizvoda. To je učinilo Klingspor vodećim svetskim proizvođačem brusnih i reznih sredstava. Dijamantski rezni diskovi kompanije Klingspor su koncipirani u odeljenju za istraživanje i razvoj u matičnoj fabrici u gradu Haiger (Nemačka) . Za razvoj novih reznih diskova, kompanija Klingspor se oslanja na najsavremenije mašine i odlično opremljene laboratorije. Ovde svaki dan radimo na stalnom poboljšanju funkcije i bezbednosti dijamantskih reznih diskova. Proizvodnja se odvija na ultamodernom mašinskom parku proizvodnog pogona Klingspor u Lavovu, u zapadnoj Ukrajini. Potpuna kontrola svih detalja proizvoda garantuje da se svaki dijamantski disk isporučuje u najboljem kvalitetu.