Brusni diskovi / araci / listovi

Vrsta obrade
Materijal
Mašina
Područja upotrebe
Grupa proizvoda
Brusni diskovi/araci/listovi
Konfekcijski oblik
технологије
Prečnik/mm
Širina/mm
Dužina/mm
Prečnik vratila/mm
Otvor/mm
Prihvat
Stepen finoće
Oblik izreza
Vrsta zrna

List po list do savršenog rezultata brušenja

Klingspor brusni listovi su dostupni u obliku trakica, tabaka i diskova različitih kvaliteta i izvedbi i impresioniraju savršenim rezultatima brušenja. Od ovoga imaju koristi i profesionalci i "uradi sam" entuzijasti za njihov rad i projekte. Sveobuhvatan asortiman brusnih listova ima odgovarajuće rešenje za teške zadatke.

Od 1893. godine Klingspor proizvodi visokokvalitetna brusna i rezna sredstva za svoje kupce i isporučuje ih širom sveta. Aplikacije su raznovrsne: Sa Klingspor proizvodima se mogu obrađivati mineralni materijali kao i drvo, boje, lakovi i masa za izravnavanje ili metali. Ne postoje ograničenja za moguće upotrebe.

Odgovarajući brusni listovi za svaku primenu

Sa svojim asortimanom brusnih listova, Klingspor se oslanja na najveći mogući izbor proizvoda. Klingspor ima širok izbor odgovarajućih brusnih sredstava, uključujući oko 100 različitih brusnih listova. U zavisnosti od vrste mašine, brusni listovi su dostupni kao pravougaoni, okrugli ili trouglasti diskovi. Takođe nema ograničenja za oblike rupa. Pored više od 15 standardnih oblika, Klingspor nudi i pojedinačne štancovane oblike.

Dodatno na portfelj, tu su i drugi proizvodi kao što su trakice, tabaci, brusni blokovi i brusni sunđeri, te runski tabaci i mrežice.

Ostvarite najbolji učinak na bilo kojoj mašini

Kada koristite Klingspor brusne listove, nije važno na kojoj mašini se vrši primena. U svakom slučaju, korisnik ima koristi od visokog nivoa skidanja materijala i dugog veka trajanja. Ovo je neophodno za profesionalne primene u industriji, zanatstvu ili građevinarstvu.

Može se koristiti na vibracionoj brusilici, ekscentričnoj i trouglastoj brusilici jednako efikasno kao i na ručnom bloku. Ovo čini Klingspor brusne listove neuporedivo raznovrsnim u praksi. Odgovarajući potporni tanjiri su takođe dostupni za okrugle diskove iz asortimana. Klingspor obezbeđuje da korisnici mogu da koriste svoje nove brusne listove na svojim mašinama što je brže i lakše moguće – uz minimalno vreme prepravke.

Visokokvalitetni materijali su tajna Klingspor brusnih listova

U praksi se svodi na najbolje stope skidanja, tj. brzo sečenje i dugovečnost brusnog sredstva. Klingspor brusni listovi ispunjavaju sve zahteve zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnih materijala. Papir, folija ili tkanina, kao i runo služe kao podloge. Visoka gustina raspodele je optimalna za obradu metala, mineralnih materijala ili plastike; velika količina vrhova zrna obezbeđuje neophodno skidanje materijala. Poluotvorene raspodele se koriste za obradu boja, obojenih metala ili drveta.

Obrađujte sve materijale na najbolji mogući način sa brusnim listove iz Klingspora

Brusni listovi se koriste pri obradi praktično svih materijala, poput

 • metala,
 • nerđajućeg čelika,
 • titanijuma ili
 • aluminijuma,
 • drveta i drvenih materijala,
 • boje, mase za izravnavanje ili laka,
 • punila ili sredstva za grundiranje,
 • kompozitnih materijala,
 • obloge od gela,
 • plastike,
 • kože,
 • stakla ili
 • mineralizovanih materijala.